Eu pana una alta am vazut coupeu` colegului Sorel... si nu pot spune decat ca am tot respectul pt el. Mai ales pt ca este tanar si nu a preferat vre`un BMW cazut ca toti cei de varsta lui...
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedes-Benz` W123-Coupe`
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Dog am vazut-o pe aia ..stii ceva de proprietar ?`87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL- sold
now - bicicleta !
0744 239 949
WEB
http://garajautodiag.blogspot.com
Comment
-
Una as reconditiona eu, numai sunt 2 probleme:
1.nu am gasit o astfel de masina
2.Sa gasesc una cred ca e o groaza de bani si poate sunt chestii care nu le mai gasesc(gen ornamente lipsa si cred ca sunt diferite ca lungime fata de cobra), interior intr-o stare proasta, chestii care nu le gasesti la berlina.
Posibilitati sa duc la bun sfarsit treaba, ar fi ca, cum am facut cobra mea,de la a la z singur as mai putea face una. Tot ce a facut altcineva pentru ea a fost vopsitul la cuptor, ca am vrut sa iasa vopseaua uniforma si fara "coaja de portocala"tinand cont mai ales ca exact cand am terminat-o de chituit a inceput vremea aia urata cu frig si ploi, in urma cu 4 saptamani
Comment
-
La a mea reconditionarea m-a costat in jur de 5000 de lei dar cred ca a meritat. 600 de lei (antifon, teroson,acetilena,oxigen,1 cutie de chit cu fibra, una simpla,solutie pentru rugina, grund,+ alte chitibusuri) Vopseaua a costat 570 de lei, de aia de klar (albul de pe logan)+ 800 de lei la vopsitor care a matuit-o, facut mici retusuri cu chit, pregatita pentru vopsit tot si vopsita. 200 de lei la nenea care ne-a lasat la cuptor la el sa o vopsim.
Total: 600+570+800+200=2170
Nu mai punem la socoteala k am mai luat o cobra cu 1500 de lei(radiata)pentru ca avea 4 usi in stare aproximativ excelenta, de unde mi-au mai ramas o gramada de piese si am scos de pe restu +alte fiere vechi 450 de lei la Remat.
Alte cheltuieli: 80 de lei + 25 de lei motoras pt portbagaj pt inchidere centralizata, 210 lei alarma de la metro cu pager, 50 + 50 de lei la trailer cand am dus-o si adus-o de la vopsit, 1000 de lei Motorul de w 190 + cutia in 5 viteze, uleiul (castrol 15 w 40) + curea + filtre + un releu bujii + 1 l ulei servo + 3 l antigel + 0,5 l lichid de frana 400 de lei,70 la electrician pt legat alarma, releul de bujii, rezolvat problema cu iluminatul la bord si interior, in rest nici nu imi mai aduc aminte. Oricum totalul e in jur de 2170 + 1500 - 450 recuperati remat + 105 + 210 + 100+ 1000 + 400 + 70 = 5100 din care mai recuperez maxim 1500 daca reusesc sa vanfd motorul ce era pe cobra cumparata + motorul ce l-am avut eu pe cobra(un w 123 240 D si unul de 2800 cmc de semisprinter + 1 cutie automata de w 124 in 4 viteze)
Comment
-
Ha ha! Ornamentele sa fie singura problema. Sunt relativ simplu de gasit ( de pe vreo donatoare sau ebay ) si daca nu, le poti reconditiona. Distractia incepe cand constati ca nu mai sunt chederele in parametrii si te iei frumos si mergi sa le cauti si toata lumea iti spune ca nu se fac decat pe original. Atunci vei ajunge la mercedes la reprezentanta de unde vei pleca vorbind singur cand afli pretul la toata chederaia care inevitabil e deteriorata in orice stare ar fi masina. Asa informativ iti spun ca bate pe undeva la 3000 de epurio. Dar pentru doritori se poate si mai ieftin (dupa ce am cautat de mi-au sarit capacele), adica in jur de 1000 de euro cam toate. Daca vrea cineva aveti id meu de mess si tel si va explic de unde si cum.
Comment
-
Multam domnu Stefan.`87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL- sold
now - bicicleta !
0744 239 949
WEB
http://garajautodiag.blogspot.com
Comment
-
Originally posted by dog View PostUna este in parcarea opusa statiei de tramvai din intersectia str. Primaverii cu Calea Chisinaului.Daca vrei mai detaliat ,da-mi un telefon -ai nr. meu.) daca vreti sa aflati de proprietar vorbiti cu Lucian (mecanicul de Mercedes din Canta).
"Man will be what he was born to be, free and independent!" J.F.K.
Comment
-
w123 coupe în Republica Moldova
Aşa dar, iată că am ajuns şi eu să scriu despre w123 coupe.
În toată Moldova (Republica M.) sunt vreo 10-15 coupe-uri. Vreo 6-7 se află la Chişinău.
Despre cele din afara Chişinăului nu pot spune multe, doar că sunt vreo 2 la Bălţi.
În Chişinău am văzut 3 coupe-uri argintii. Unul era terminat de zile: boţit din toate părţile, fără un stăpân care să-şi iubească maşina. A doua am văzut-o într-o parcare. Mi s-a spus că a fost cumpărată de un bărbat în vârstă şi că mai mult stă pe loc decât merge. A treia argintie am văzut-o când îi făceam actele la a mea. Era un 230, starea era destul de bună.
Apoi am văzut una azurie, precum cerul într-o zi cu soare. Era în stare bună, însă avea ceva rugină pe la aripi. Undeva mai aveam poze cu ea. Dacă le găsesc, le pun.
Alta era de culoare albă, era un pic neîngrijită.
Acum 5 ani, mai era una în oraş de culoare maronie, mat. Însă nu mai ştiu nimic de ea.
Iar acuma despre fantomă: deja 2 prieteni mi-au confirmat că au văzut pe străzile Chişinăului un w123 coupe, de culoare neagră, lac. Maşina are jante de 17-19. Are toate geamurile fumurii, astfel că nu vezi nimic ce e în interior.
Ambii mi-au spus că maşina era aşa de curată şi lustruită, de parcă numai a ieşit din uzină.Eu însă nu am avut norocul să o văd deocamdată.
Iar din vara aceasta, după un an şi jumate de reparaţii şi restaurări, a apărut şi maşina mea pe străzi.
Avantajul pentru a repara un w123 în Moldova, constă în faptul că la noi sunt foarte multe w123 în 4 uşi. Astfel, pot găsi multe piese pentru partea mecanică. Însa ceea ce ţine de ornamente, interior, caroserie , e o lipsă totală.
Cât despre vânzări şi preţuri, pot spune că ele apar foarte rar în vânzare. Dacă apare, deobicei în decurs de câteva zile se vinde.
Preţul pentru una în stare de funcţionare este de aproximativ 2500-3000 euro. Starea fiind medie, adică cu mici probleme pe ici pe colo...
Deasemenea sunt foarte rare şi căutate w126 coupe.
Peste ceva timp o să pregătesc un material despre maşina mea.
Comment
-
Mercedes-Benz` W123-Coupe`
Foarte frumos :-D ,sa le readucem la viata pe batrane , as vrea sa vad cateva poze cu cele de pe la noi din tara care zac pe strazi ,cei care mai trec asa si le zaresc nu strica o poza cu telefonu sau cu ce aveti la indemana :-> poate le vad colegii se intereseaza de ele si isi recapata "tineretea" , numai bine sa auzim de cat mai multe coupeuri :-))Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!
Comment
-
Asta e masina de care vorbeam mai sus.Arata destul de bine in schimb are o reparatie la roata dreapta spate,geamurile laterale au "aerisiri" peste tot si vechea problema cu scaunul la sofer-asta cam asa la prima strigare.Inca incerc sa aflu a cui este.Scuzati calitatea pozelor au fost facute pe inserat cu mobilul din dotare.Stefan
Comment
Comment